Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

E-learning - Huidproblemen bij incontinentie

IAD betekent grofweg huidproblemen door incontinentie en wordt vaak verward met decubitus

In deze gratis e-learning leert u in 30 minuten Incontinence Associated Dermatitis (IAD) herkennen en behandelen. Via video’s, foto’s en vragen leert u meer over de oorzaken van IAD en natuurlijk ook wat u moet doen om IAD te voorkomen en behandelen. Plus welke hulpmiddelen daarbij effectief zijn. De e-learning is gefinancierd door 3M Health Care Academy.

Doe e-learning

U heeft het zich vast weleens afgevraagd, heeft die cliënt nu decubitus of is het Incontinentie dermatitis (IAD)? IAD betekent grofweg huidproblemen door incontinentie en wordt vaak verward met decubitus. Terwijl u beide ziektebeelden heel anders behandelt.

E-learning - Huidproblemen bij incontinentie

Accreditatie

Heeft u 85% van de vragen goed? Dan ontvangt een certificaat. Daarnaast krijgt u voor deze module 1 accreditatiepunt bij een betaling van 4 euro administratiekosten.

Meer informatie over online leren

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '159' in onderstaand controle veld.

2 reacties geplaatst
  • Redactie Vilans

    schreef op 17 dec 2015

    Goed en leuk om te horen Ine! :)

  • ine van empel crooijmans

    schreef op 17 dec 2015

    De filmpjes zijn super. e-learning ook. Het is een fijne manier om goed bij te blijven in de hedendaagse zorgverlening. Vooral ook omdat het vaak praktisch is wat er weg geleerd word. Maar ook de omgangsvormen en het gedrag maakt dat je bewust blijft van wat de interactie tussen jou en de cliënt doet. Ik vin d dit een zeer prettige en doeltreffende manier. Zal zeker mijn collega's attenderen op deze mogelijkheid.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten