Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Gratis e-learning Mondzorg

U leert hoe u mondproblemen voorkomt, signaleert en behandelt

Goede mondzorg is erg belangrijk, maar kan soms lastig zijn. In deze module leert u hoe u kennis over mondzorg toepast in verschillende situaties in de praktijk. U leert hoe u mondproblemen voorkomt, signaleert en behandelt. Er worden verschillende situaties behandeld zoals medicijngebruik en sondevoeding. Ook mondverzorging bij mensen met diabetes, dementie of in de laatste fase van hun leven passeren de revue. Daarnaast komt omgaan met afweergedrag en bespreekbaar maken van problemen aan de orde.

Doe e-learning

De module Mondzorg bevat veel praktische informatie zoals foto’s, video’s, observatieformulieren, en poetsinstructies. De module bestaat uit 15 vragen en een toets en duurt ongeveer 30 minuten.

Gratis e-learning Mondzorg

Accreditatie Mondzorg

Bij goed resultaat krijgt u voor deze module 1 accreditatiepunt (€ 4,- administratiekosten). Het certificaat is altijd gratis.

Meer informatie over mondzorg

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '783' in onderstaand controle veld.

1 reactie geplaatst
  • Marianne

    schreef op 23 aug 2016

    Ik heb de mondzorg elearning gedaan in april en ook de 4 euro overgemaakt maar ik kan de accreditatie punt niet in mijn venvn register terug vinden. Is deze wel toegevoegd?

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten