Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Nieuwe gratis e-learning ‘Wassen met Affectie’

De e-learning is voor professionals die zorg verlenen aan cliënten met gedragsproblemen in de gehandicaptenzorg

In de e-learning ‘Wassen met Affectie’ krijgt u inzicht in het voorkomen van agressie en gedragsproblemen tijdens het wassen en douchen van mobiele cliënten. Het gaat hierbij om cliënten met een sociaal-emotioneel ontwikkelingsniveau vergelijkbaar met dat van een kind van 1 jaar. Hierbij speelt verzorgend wassen (ook wel ‘wassen zonder water’) een belangrijke rol. De e-learning is voor professionals die zorg verlenen aan cliënten met gedragsproblemen in de gehandicaptenzorg.

Certificaat e-learning

Bij het behalen van de e-learning krijgt u een certificaat. Wanneer u deze niet haalt kunt u de module net zo vaak herhalen als u wilt. Het gaat er immers om dat u zo veel mogelijk leert. De e-learning wordt aangeboden op het platform Free Learning en is daarom kosteloos.

De e-learning duurt ongeveer 20 minuten. Daarna heeft u voldoende kennis van de principes van ‘Wassen met Affectie’ om er in uw functie mee aan de slag te gaan.

Start e-learning

E-learning wassen met affectie

Meer informatie over e-learnings

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '230' in onderstaand controle veld.

1 reactie geplaatst
  • carmen van beek-lopez

    schreef op 24 sep 2015

    ik vond de toets echt wel goed te doen had helaas maar 1 fout antwoord en dat was de laatste, daarbij had ik alles aangevinkt.

    heel erg leerzaam maar heb zelf n zoon met n verstandelijke beperking dus vandaar dat ik er vermoedelijk ook meer van afweet.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten