Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Handige presentaties voor voorlichting antibioticaresistentie

Door de kennis van uw medewerkers op het gebied van antibioticaresistentie te vergroten zal de kans op verspreiding binnen uw organisatie teruglopen

In Nederland hebben we 2340 verpleeg- en verzorgingshuizen, met in totaal meer dan 120.000 bewoners. Antibioticaresistentie lijkt hier een steeds groter probleem te worden. Om er voor te zorgen dat dit probleem niet uit de hand loopt is goede voorlichting van groot belang.

Door de kennis van uw medewerkers op het gebied van antibioticaresistentie te vergroten zal de kans op verspreiding binnen uw organisatie teruglopen. Al uw medewerkers zouden moeten weten wat antibioticaresistente is en waarom het zo belangrijk is om alert hierop te zijn. Daarnaast moet het vooral duidelijk worden wat je er zelf aan kunt doen om verspreiding te voorkomen.
handige presentaties voor voorlichting antibioticaresistentie

Presentaties voorlichting antibioticaresistentie

Om uw medewerkers op de juiste manier voor te lichten en het gesprek over antibioticaresistentie te voeren zijn er twee presentaties gemaakt die hierbij kunnen helpen. Maak de gevaren van antibioticaresistentie in uw organisatie bespreekbaar en gebruik daarvoor deze presentaties.

  • De presentatie Wat is antibioticaresistentie geeft een heldere uitleg over wat antibioticaresistentie is. Hoe ontstaat het en wat zijn de gevolgen.
  • De presentatie Wat kunnen we eraan doen gaat in op het belang van infectiepreventie. Naast de feiten en theorie bevat deze presentatie ook een tweetal opdrachten.

Meer over antibioticaresistentie

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '421' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten