Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Hannie Treffers lid Programma adviesraad IHI Amsterdam 2018

Het Forum is een meerdaags internationaal congres dat met duizenden deelnemers de beweging naar betere kwaliteit en veiligheid inzet

Hannie Treffers wordt lid van de Programma adviesraad van het International Forum on Quality and Safety in Healthcare, Amsterdam 2‐4 May 2018.

Het Forum wordt georganiseerd door British Medical Journal (BMJ) en het Institute for Healthcare Improvement (IHI). Hannie is onze directeur programmamanagement en verantwoordelijk voor programma’s als In voor zorg! en Waardigheid en trots.

Hannie Treffers lid Programma adviesraad IHI Amsterdam 2018

International Forum on Quality and Safety in Healthcare

Het Forum is een meerdaags internationaal congres dat met duizenden deelnemers de beweging naar betere kwaliteit en veiligheid in de gezondheidszorg ondersteunt doormiddel van kennisuitwisseling.

De Programma adviesraad van het International Forum Amsterdam 2018 wordt voorgezeten door Ian Leistikow, Senior Inspecteur van IGZ met Pauline Meurs, hoogleraar bij de Erasmus Universiteit Rotterdam en de internationale voorzitter Göran Henriks, directeur Leren en innovatie, Jönköping Provinciebestuur, Zweden.

Verbinden van professionals

Wij delen de doelstelling van het International Forum van BMJ en IHI om kwaliteit en veiligheid van zorg te verbeteren doormiddel van het verbinden van professionals en daarmee uitkomsten voor patiënten en cliënten te verbeteren. Zo worden de resultaten van het landelijke ondersteuningsprogramma In voor zorg!, dat is uitgevoerd door ons, in april 2017 gepresenteerd op het International Forum in London.

Meer informatie over kwaliteit in zorg

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '408' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten