Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Help uw organisatie met een idee voor de leerwerkplaats HRM

Unieke kans om in samenwerking met collega’s en experts van binnen en buiten de zorg, uw idee verder te ontwikkelen.

Met de leerwerkplaats HRM willen we anticiperen op de nieuwe verhoudingen tussen medewerker en organisatie. Vergrijzing, ontgroening, zelforganisatie en technologische mogelijkheden hebben een steeds grotere invloed. De diversiteit tussen generaties neemt toe en de arbeidsmarkt verandert in rap tempo. Zo zien sommige regio’s medewerkers een organisatie uitkiezen en niet meer andersom.

Deel uw idee

Heeft u een idee of al half ontwikkeld product dat aansluit op dit onderwerp? Laat dit dan voor 21 april 2015 aan Jeroen Schumacher weten via j.schumacher@vilans.nl. Bekijk ook de uitgebreidere toelichting op de leerwerkplaats HRM.

Het aanbod is om uw idee via de leerwerkplaats HRM met collega’s en experts verder te ontwikkelen en te realiseren. De beste inzending wordt gekozen en de eigenaar nodigen we uit voor het projectleiderschap van de leerwerkplaats.

Meer informatie

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '647' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten