Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Hoe persoonsgericht is uw organisatie?

Doe mee aan de monitor persoonsgerichte zorg en krijg zicht op wat u organisatie al doet en waar nog winst te behalen valt

Wilt u weten hoe persoonsgericht uw zorgorganisatie, praktijk of gezondheidscentrum is? Doe mee aan de monitor persoonsgerichte zorg en krijg zicht op wat u organisatie al doet en waar nog winst te behalen valt.

De monitor geeft een beeld van hoe persoonsgericht er in uw organisatie wordt gewerkt. Samen met de 4 proeftuinen persoonsgerichte zorg ontwikkelden we het meetinstrument, dat de perspectieven van patiënten, hun naasten en zorgverleners in een organisatie verkent. Bent u benieuwd naar de situatie in uw organisatie?

hoe persoonsgericht is uw organisatie

Doe mee en kom erachter hoe persoonsgericht uw organisatie is

Voor de validatie van het meetinstrument is Vilans op zoek naar zorgorganisaties die de monitor willen toepassen in hun praktijk. U krijgt inzicht in hoe persoonsgericht de medewerkers in uw organisatie werken en welke dimensies van persoonsgerichte zorg eventueel extra aandacht behoeven. Nieuwsgierig? Geef u op als gastorganisatie voor het onderzoeksteam.

U als deelnemer aan het onderzoek

Als deelnemer selecteert u de respondenten voor het onderzoek: 10 patiënten, 10 naasten en 10 zorgverleners. Ook stelt u een ruimte ter beschikking met voldoende privacy waar het onderzoeksteam de interviews kan afnemen. Het onderzoeksteam bestaat uit goed geïnstrueerde studenten, begeleid door ervaren onderzoekers van Vilans. Het team neemt interviews af, analyseert de resultaten en koppelt die vervolgens terug aan de organisatie. De data worden vanzelfsprekend geanonimiseerd en vertrouwelijk behandeld. 

Aanmelden voor monitor  

Bent u geïnteresseerd in deelname? Meld u aan bij Nick Zonneveld, via n.zonneveld@vilans.nl of 06 15 14 90 45.

Methodiek persoonsgerichte zorg

De monitor is onderdeel van de methodiek persoonsgerichte zorg, die samen met de proeftuinen ontwikkeld is. Laat u inspireren door de praktijkverhalen, de geleerde lessen en de 5 stappen, die iedereen op zijn eigen manier kan invullen:

  1. Voordat u begint
  2. Maak een plan
  3. Begin en probeer uit
  4. Leer en verbeter
  5. Zorg dat het werkt 

Meer informatie over persoonsgerichte zorg

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '25' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten