Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

In voor zorg! ondersteunt kwaliteitsverbetering zorg verpleeghuizen

Zorgorganisaties zonder verpleeghuislocatie, kunnen zich niet meer aanmelden voor een In voor zorg!-traject

Het programma In voor zorg! legt zich vanaf april 2015 toe op kwaliteitsverbetering van zorg in verpleeghuizen. Om in aanmerking te komen voor ondersteuning, dienen organisaties urgente vragen over de kwaliteit van zorg te hebben. Organisatie breed of vanuit één of meerdere locaties. Zorgorganisaties zonder verpleeghuislocatie, kunnen zich niet meer aanmelden voor een In voor zorg!-traject.

De ondersteuning van In voor zorg! is een onderdeel van het plan van aanpak voor verbetering van de kwaliteit van verpleeghuizen. Dit is gepubliceerd door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) in het rapport 'Waardigheid en trots' van februari 2015.

Meer weten?

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '699' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten