Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Handige kennisbundel eHealth in de langdurende zorg

Deze kennisbundel over eHealth in de langdurende zorg bevat actuele informatie en praktijkopdrachten voor zorgmedewerkers en docenten.

Apps, domotica, robots of elektronische cliëntendossiers zijn allemaal voorbeelden van eHealth, een verzamelnaam voor alle digitale en elektronische middelen in de gezondheidszorg. We hebben samen met een werkplaats van Zorg voor Beter een kennisbundel eHealth gemaakt. Deze kennisbundel bevat actuele informatie en praktijkopdrachten die MBO-docenten Zorg en Welzijn kunnen gebruiken in het onderwijs.

Bekijk Kennisbundel eHealth

Nieuwe kennisbundel eHealth in de langdurende zorg

Inhoud kennisbundel

  • Voorbeelden van toepassingen in de praktijk (en taken en vaardigheden van zorgverlener)
  • Wat levert eHealth op voor de zorgvrager en zorgverlener?
  • Aandacht voor acceptatie door ouderen
  • Vraagstukken rond privacy

Praktijkopdrachten en deel lesmateriaal

Bij ieder onderwerp staan praktijkopdrachten en video’s die direct  in de les te gebruiken zijn. De kennisbundel is gemaakt in samenwerking met docenten, experts en cliënten. We nodigen docenten ook uit hun aanvullingen en lesmateriaal de delen, zodat deze in de kennisbundel opgenomen kan worden.

Kennisbundel eHealth gratis beschikbaar

Beroepsmatig met nieuwe technologie werken vraagt andere, nieuwe vaardigheden. De nieuwe mogelijkheden van technologie verdienen daarom meer aandacht, zowel in opleidingen als bijscholing. Ook de belemmeringen en dilemma’s komen aan bod. De informatie sluit aan op de kwalificatiedossiers van SBB. De kennisbundels zijn gratis beschikbaar.

Meer informatie over online leren

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '266' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten