Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Kennisplein Chronische Zorg is vernieuwd

Het kennisplein brengt zorgpraktijk, beleid, onderzoek en onderwijs bij elkaar

Kennisplein Chronische Zorg maakt actuele praktijkgerichte kennis voor de eerste lijn zichtbaar en vindbaar. Op de website leest u wat de nieuwste tools en ontwikkelingen zijn om op de werkvloer en op organisatieniveau voor integrale zorg en positieve gezondheid toe te passen.

Bezoek Kennisplein Chronische Zorg

Betere navigatie

Op het kennisplein vindt u vanaf nu gemakkelijk de weg. De website is overzichtelijk en helder ingedeeld naar actuele thema’s en doelgroepen zoals persoonsgerichte zorg, lokaal organiseren, zelfmanagement, eHealth, eigen kracht en netwerken. Ook is het kennisplein aantrekkelijker dankzij de vernieuwde vormgeving en slimme zoekmachine.

Kennisplein Chronische Zorg

Direct aan de slag

Op het vernieuwde kennisplein vindt u 200 direct inzetbare hulpmiddelen zoals zorgplannen, vragenlijsten, checklists en voorlichtingsmaterialen. Het kennisplein brengt zorgpraktijk, beleid, onderzoek en onderwijs bij elkaar.

Kennis delen eerstelijnszorg

Alle informatie die op het kennisplein te vinden is, is van, voor, door en met elkaar. Eerstelijns zorgverleners, wijkprofessionals, managers, docenten en onderzoekers kunnen elkaar op het kennisplein ontmoeten en informatie uitwisselen. Samen werken we zo aan betere zorg voor chronisch zieken en ouderen. ‘Integrale zorg vraagt om integrale kennisdeling en interprofessioneel samenwerken. Het kennisplein biedt een schat aan informatie daarvoor’, aldus Betsy Albers, coördinator Kennisplein Chronische Zorg.

Van en voor zorgpraktijk

Kennisplein Chronische Zorg is een initiatief van kenniscentrum Vilans, van en voor de zorgpraktijk. Het inhoud geven aan kennisdeling kan op verschillende manieren, van gastaccounthouder tot vaste accounthouder en samenwerkingspartner. Meer weten? Stuur dan een e-mail naar info@kennispleinchronischezorg.nl of bezoek de website.

Meer informatie over chronische zorg

Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Google+ Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina via WhatsApp

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '560' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten