Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Navigatie voor mensen met dementie

De Happy Walker app heeft onder andere een hulpmiddel dat de gebruiker helpt de weg te vinden

Wij zijn betrokken bij de ontwikkeling van de app Happy Walker. Deze applicatie ondersteunt mensen met dementie bij het ondernemen van activiteiten. Happy Walker heeft onder andere een hulpmiddel dat de gebruiker helpt de weg te vinden. Wij zijn betrokken bij de ontwikkeling van de app. Dit ontwikkelproject loopt tot februari 2016.

Gebruiksonderzoek Happy Walker

Sinds september 2012 wordt in een Europese samenstelling, onder leiding van TNO, gewerkt aan het Happy Walker-project (AAL-project). Dat het een uitdaging is om een goede app te ontwikkelen voor mensen met dementie blijkt uit het gebruiksonderzoek waar wij in dit project verantwoordelijk voor zijn. Dit voorjaar testten we de applicatie in Nederland en Spanje.

Doorontwikkeling met Innovate Dementia-platform

Op basis van de resultaten van de onderzoeken in verschillende landen wordt de navigatieapplicatie Happy Walker verder doorontwikkeld, onder andere in samenwerking met gebruikers uit het Innovate Dementia-platform. Op dinsdag 9 juni 2015 hebben zij meegedacht hoe een scherm van de Happy Walker app er eenvoudiger uit kan zien.

Navigatie voor mensen met dementie Happy Walker

Lees meer over de Happy Walker app

Meer informatie over dementie

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '779' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten