Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Nieuwe set Inspiratiekaarten Welbevinden

Met de set kunnen zorgmedewerkers op een laagdrempelige en creatieve manier, met cliënten en familie in gesprek gaan over levensthema’s.

Kennisplein Zorg voor Beter heeft een set inspiratiekaarten samengesteld naar aanleiding van de fotowedstrijd Mentaal Welbevinden. Met de set kunnen zorgmedewerkers op een laagdrempelige en creatieve manier, met cliënten en familie in gesprek gaan over levensthema’s. De set Inspiratiekaarten Welbevinden is online te bestellen voor € 27,95.

Voor wie zijn de inspiratiekaarten?

De Inspiratiekaarten Welbevinden zijn bedoeld voor medewerkers en vrijwilligers in de zorg. Zij kunnen de kaarten gebruiken om in gesprek te komen met cliënten en hun naasten over hun mentaal welbevinden. Ook kunnen zij ze gebruiken in teambesprekingen en gesprekken met collega’s.

Inspiratiekaarten Mentaal Welbevinden

Fotowedstrijd Mentaal Welbevinden

Voor de fotowedstrijd Mentaal Welbevinden stuurden zorgmedewerkers, mantelzorgers en vrijwilligers meer dan 500 foto’s in. Het resultaat was boven verwachting. De jury koos de meest aansprekende foto’s voor de thema’s Vreugde, Verdriet, Verhaal en Verbondenheid. De set is aangevuld met foto’s van coach en fotograaf Ilse Vooren. Het resultaat zijn 48 full colour foto’s op A5-formaat in een luxe opbergdoos.

Mariëlle Cuijpers, expert mentaal welbevinden van Vilans: “Duidelijk is dat mentaal welbevinden voor veel mensen te maken heeft met samen zijn of samen doen, plezier maken, buiten zijn, samen met anderen maar ook alleen.”

Bestel Inspiratiekaarten Welbevinden

Meer informatie over welbevinden

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '286' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten