Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Verhalenbundel Zorg & Dwang – Praktijkverhalen uit de thuiszorg

Ervaringen van thuiszorgmedewerkers over onvrijwillige zorg

Wij verkennen in het project Zorg & Dwang thuis wat de implicaties van de wet Zorg & Dwang voor de thuiszorg zijn en wat de stand van zaken is ten aanzien van onvrijwillige zorg in de thuiszorg. Hiervoor hebben we ervaringen opgehaald bij thuiszorgmedewerkers. Een selectie hiervan bundelden we in een boekje vol sprekende verhalen die een beeld schetsen waar deze medewerkers tegenaan lopen als het gaat over optimale vrijheid voor de cliënt in de thuissituatie.

Lees de verhalen

Ondersteunt uw browser geen Flash, download de pdf

Cover verhalenbunderl Zorg & Dwang

De verhalen laten zien dat zorg thuis vaak complex is, dat thuiszorgmedewerkers veel verantwoordelijkheid ervaren en dat de dilemma’s lastig zijn.

Project Zorg & Dwang thuis

De verhalenbundel is een eerste 'product' dat ontwikkeld is binnen het project. Doel is om uiteindelijk meerdere kennisproducten te ontwikkelen op basis van de behoeften die blijken uit de verkenning.

Aanstaande dinsdag 29 september is er een bijeenkomst met medewerkers van de zorgorganisaties die deelnamen aan het project. Tijdens die bijeenkomst kijken zij samen welke kennisproducten waardevol zijn om te ontwikkelen om professionals beter toe te rusten op de wet Zorg & dwang.

Wat is uw visie?

Naast een verkenning onder uitvoerend zorgverleners, vragen we ook managers, beleidsmedewerkers en experts wat er nodig is om ervoor te zorgen dat organisaties met hun medewerkers goed toegerust zijn op de wet Zorg & Dwang. We zijn daarvoor ook heel benieuwd naar uw visie hierop.

Meer informatie  

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '748' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten