Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Familieparticipatie en netwerkparticipatie versterken

Familie, buren en vrienden raken meer betrokken en medewerkers werken in een prettiger werkklimaat

Wilt u de participatie van mantelzorgers en het netwerk versterken? Dan is deelname aan de ‘Thematranche Familie- of Netwerkparticipatie’ wat voor u. Vanuit de ouderen- gehandicapten- en thuiszorg gaat u met 10 tot 15 deelnemers aan de slag om de samenwerking en participatie vanuit de informele omgeving van de cliënt te vergroten.

Meedoen levert u structurele en duurzame resultaten op. Cliënten ervaren meer kwaliteit van leven. Familie, buren en vrienden raken meer betrokken en medewerkers werken in een prettiger werkklimaat. Tot begin januari 2016 kunt u zich aanmelden. Wees er op tijd bij.

Wat is de opzet?

Naast deelname aan gezamenlijke bijeenkomsten ontvangt u advies en begeleiding op maat vanuit Vilans en Movisie. Dit bestaat uit:

1. Advisering over de aanpak
2. Training van diverse groepen medewerkers
3. Bijeenkomst met mantelzorgers, familie, netwerk en medewerkers
4. Tevredenheidsonderzoek
5. Theatervoorstelling
6. Digitaal communiceren met mantelzorgers, familie en netwerk
7. Integrale visie op samenspel met informele zorg

Participatie netwerk cliënt versterken

Voor wie interessant?

De thematranche is interessant voor thuiszorg- en gehandicaptenorganisaties en organisaties die zorg en ondersteuning bieden aan ouderen. Meer informatie kunt u lezen in de betreffende flyers: thuiszorg, gehandicaptenzorg of ouderenzorg.

Aanmelden (aanmelden kan tot begin januari 2016)

Heeft u interesse in een individueel adviestraject? Vraag dan een vrijblijvend offertegesprek aan via het secretariaat, ivmz@vilans.nl of (030) - 789 23 54.

Meer informatie over familieparticipatie en netwerkparticipatie

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '309' in onderstaand controle veld.

1 reactie geplaatst
  • Jan Olav Smit

    schreef op 14 aug 2015

    Voor de concrete toepassing van de participatie van uw netwerk kan iedereen sinds kort ook http://www.zorgom.nl gebruiken. Deel hiermee binnen uw netwerk met gemak uw berichten, discussies, adressen, afspraken (agenda) en foto's met behoud van privacy. U kunt het één maand gratis uitproberen.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten