Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Van Betekenis tot het Einde

Het kennisplein stimuleert dat er meer ruimte en aandacht komt voor het nadenken en praten over het levenseinde

De coalitie 'Van Betekenis tot het Einde' heeft zich erop toegelegd te stimuleren dat er meer ruimte en aandacht komt voor het nadenken en praten over het levenseinde. Het kennisplein richt zich op ouderen, werkers in de zorg, bestuurders, politici en het bredere publiek.

Als mensen eerder nadenken over hoe ze willen leven tot het einde, geeft dat rust in de stervensfase. Bij het levenseinde gaat het ook om levensvragen. Hoe kijk ik terug op mijn leven? Hoe kan ik van betekenis zijn en blijven? Hoe kan ik naar het einde toegroeien? Wat heb ik nodig om mijn leven goed af te sluiten? Ook is het belangrijk dat mensen nadenken over hoe u als naaste en medeburger van betekenis kunt zijn voor anderen rondom het levenseinde. Op het kennisplein staat inhoudelijke informatie, dialoogwerkvormen en praktische tips.

Kennisplein Van betekenis tot het Einde is een initiatief van Agora, HV, NVP, PCOB, UnieKBO, Reliëf, Vilans en VPTZ.

Feiten kennisplein Van Betekenis tot het Einde

Bezoek kennisplein Van Betekenis tot het Einde

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '31' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten