Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

80 alternatieven voor vrijheidsbeperking, kent u er meer?

Wij gaan de Alternatievenbundel voor vrijheidsbeperking in de zorg vernieuwen

De Alternatievenbundel voor vrijheidsbeperking is een succes. Zo succesvol zelfs dat wij bijna door de voorraad heen zijn. Dat is een mooi resultaat en een goed moment om de inhoud aan te scherpen, te actualiseren en aan te vullen. Helpt u mee?

Naar 100 alternatieven voor vrijheidsbeperking

In de huidige Alternatievenbundel staan 80 succesvolle alternatieven voor vrijheidsbeperking. Dat zijn er 20 meer dan in de eerste versie. Misschien kunnen we ze deze keer tot 100 aanvullen? Technologische oplossingen, die soms vrijheidsbeperkend en soms juist vrijheidsvergrotend werken, staan er bijvoorbeeld nog niet in.

Alternatievenbundel vrijheidsbeperking

De Alternatievenbundel vrijheidsbeperking is een veelgebruikte tool. Uit onderzoek van Zorg voor Beter blijkt dat 22% van de respondenten de alternatievenbundel in de praktijk gebruikt.

Bestel de fysieke versie van deze bundel in onze webwinkel

Samen op weg naar vrijheid

Staat vrijheidsvergroting ook bij uw organisatie op de agenda? Meld u dan aan voor een gratis inspiratiesessie van het project ‘Samen op weg naar vrijheid in de zorg'. Wij organiseren deze bijeenkomsten bij u op locatie.

Meer informatie over vrijheidsbeperking

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '263' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten