Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Verpleeghuiszorg 2025 - Een nieuw perspectief

De bundel biedt beelden, verhalen en inzichten van personen en organisaties over verpleeghuiszorg van de toekomst

Verpleeghuiszorg 2025 - Een nieuw perspectief

In de bundel Verpleeghuiszorg 2025 van het programma Waardigheid en trots is door een groot aantal partijen en experts een nieuw perspectief geschetst op verpleeghuiszorg, waarin mensen (cliënten, professionals, familie en de samenleving) zich herkennen. Waarin er plek is voor waardigheid, trots en liefdevolle zorg.

Wij droegen hieraan bij met verhaal van ‘Anna’, dat zich afspeelt in 2035 en ingaat op 9 trends die van grote invloed kunnen zijn op de ouderenzorg van de toekomst.

Bekijk bundel Verpleeghuiszorg 2025

Inhoud bundel Verpleeghuiszorg 2025

De bundel biedt beelden, verhalen en inzichten van personen en organisaties over verpleeghuiszorg van de toekomst. De verschillende personen en organisaties die bereid zijn geweest om een bijdrage te leveren aan deze bundel bieden een divers en kleurrijk geheel.

Er is een aantal facetten dat terugkomt in de verschillende bijdragen, zoals de opgave waar we voor staan, optimisme over de mogelijkheden die de toekomst biedt met veel concrete voorbeelden, de noodzaak van realisme over de laatste fase van ons leven, eisen die de nieuwe generatie stelt aan de zorg en hun verwachtingen van nieuwe technologie.

Methodiek om in gesprek te gaan over toekomst

Vilans-adviseur Frans van Zoest: ‘Hoewel niemand precies weet hoe de zorg er in de toekomst uitziet, zien we wel een aantal trends. Onze bijdrage vertelt het verhaal van Oma Anna uit 2035. Hoe ziet haar leven er in de toekomst uit? Waar woont ze, met wie woont ze daar, welke mensen en technologie helpen haar en wie helpt zij? Lees haar verhaal, laat u inspireren om na te denken over wat uw situatie in 2035 kan zijn.’

Wij helpen organisaties in de langdurende zorg na te denken over de toekomst, zowel in het kader van bewustwording als bij de ontwikkeling van een toekomstgerichte visie en strategie.

Meer informatie over verpleeghuiszorg

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '271' in onderstaand controle veld.

1 reactie geplaatst
  • Karin

    schreef op 03 sep 2016

    Een goede verandering is dat er meer beweging komt en keuzevrijheid rondom de cliënten. Meer vraaggericht aanbod in plaats van aanbodgerichte zorg en welzijn op maat. Mogelijkheden voor meerdere aanbieders en zelfstandige met expertise. Aanvullende keuzes op de reguliere zorg zorgt een meerwaarde voor het welzijn van de mens! Als zelfstandige aanbieder, kleinschalig en persoonlijk specialist op het gebied van thema, zintuig, natuurbeleving, zie ik een hele grote meerwaarde en win win ontwikkeling op komst, mits ook de kleine zzp'er aan bod kan komen voor een verfrissende blik. Speciaalgroen.nl. Gezien de diversiteit aan culturen ook meer vraaggericht aanbod naar keuze!

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten