Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Vervolg interviewreeks governance tussen organisaties

Wat kunnen we over governance leren van sectoren buiten de langdurende zorg?

In 8 weken verschijnen er 8 interviews op onze website met personen die een duidelijk vernieuwende visie op governance tussen organisaties hebben. Wat kunnen we over dit thema leren van sectoren buiten de langdurende zorg?

Michel van Schaik, directeur Gezondheidszorg Rabobank Nederland begint: De governancestructuur van veel zorgaanbieders is nog veel te weinig gericht op innovatie en toegevoegde waarde bieden voor de klant.

Vervolg interviewreeks governance tussen organisaties

De volgende personen komen verder aan het woord:

De serie is een vervolg op de interviewreeks Bestuurders geven hun kijk op governance waarin bestuurders in de zorg in gingen op één van de 4 gebieden van governance: toezicht, verantwoording, sturing en inkoop.

Annemiek Stoopendaal, assistant professor Organizational Anthropology in Health Care aan Erasmus Universiteit Rotterdam, reflecteerde na de interviews op het thema governance en de interviews. Welke veranderingen zien we? Wat zeggen bestuurders? Welke vragen zijn er?

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '344' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten