Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Video Zorg in het vizier: feiten en ontwikkelingen zorgsector

Neem de zorg in het vizier in 2,5 minuut

De video Zorg in het vizier brengt u snel op de hoogte van een aantal ontwikkelingen en feiten over de zorgsector. Welke ontwikkelingen ziet u in de zorg?

Belangrijke maatschappelijke ontwikkelingen beïnvloeden de langdurende zorg. We wonen langer thuis en technologie speelt een steeds grotere rol. We worden ouder maar ook eerder chronisch ziek.

Welke ontwikkelingen ziet u in de zorg?

Hoe ziet de zorgsector, de grootste banenmotor van Nederland, eruit? En welke ontwikkelingen hebben invloed op het werk van zorgprofessionals? Wij nemen met regelmaat de zorg in het vizier. Welke ontwikkelingen ziet u in de zorg? Geef het aan via LinkedIn en Facebook.

Meer informatie over ontwikkelingen in de zorgsector

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '61' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten