Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Video - Hoe beleven mensen met NAH de zorgtransitie?

Henrieke was 19 jaar, toen haar leven en dat van haar familie ingrijpend veranderde

Op 1 januari veranderde er veel in de langdurende zorg. De zorgtransitie focust vooral op wat dit betekent voor het systeem, organisaties, beleid en zorgmedewerkers. Maar hoe zit het met de mensen waar het echt over gaat? Hoe ervaren mensen met niet-aangeboren hersenletsel de stelselwijziging? Of ouderen? Wat betekent het voor de mantelzorger?

Ervaringen met de zorgtransitie

In het najaar van 2014 startten 8 huishoudens met onderzoeksbox ‘Aangenaam’. Deze box bevat verschillende manieren waarop mensen laten weten hoe zij alle veranderingen ervaren. Op die manier verzamelt de box over een langere tijd persoonlijke ervaringen en onzekerheden over de veranderingen in de zorg.

Henrieke

8 mensen doen mee en worden intensief gevolgd. Eén van de deelnemers is Henrieke. Henrieke was 19 jaar, toen haar leven en dat van haar familie ingrijpend veranderde. Inmiddels is ze 43 jaar en staat ze als een doorzetter in het leven. Henrieke stelt zichzelf graag aan u voor.

Meer informatie

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '999' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten