Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Video - Webinar registratielasten

Bekijk het webinar online op een moment dat het u uitkomt

In deze webinar over registratielasten geven we een toelichting op de oorsprong van registraties en een aantal veel voorkomende misverstanden. De webinar beschrijft ook een aanpak waarmee u als organisatie aan de slag kan om registraties die u uzelf opgelegd hebt, op te ruimen. Sabina Mak, projectleider bij Vilans en gezondheidsjuristen Wim Wickering en Linsey Schaftenaar van Zorg Zaken Groep, geven de webinar.

Bekijk webinar

Overzicht wettelijk verplichte registraties

De tijd is te kort om inhoudelijk in te gaan op alle registraties. U kunt alle wettelijk verplichte registraties voor de intramurale ouderenzorg teruglezen in het overzicht dat we samenstelden met Zorg Zaken Groep.

Video – Webinar registratielasten

Kijkersvragen over aanvullende eisen

Naast een aantal inhoudelijke vragen, hebben de kijkers vooral vragen over hoe ze met aanvullende eisen vanuit de inspectie, branchevereniging en zorgkantoren omgaan. Het overzicht beperkt zich tot de wettelijk verplichte registraties in de langdurige intramurale zorg en gaat niet inhoudelijk in op verplichte eisen vanuit andere partijen. We hopen echter dat het document helpt om met deze partijen het gesprek aan te gaan over de noodzaak van deze aanvullende registraties. In het kader van het programma ‘Aanpak verspilling in de zorg’ stimuleren we dat alle deelnemende partijen aan dat gesprek bijdragen.

Meer informatie over registratielast

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '833' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten