Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Video workshop over technische innovaties in de zorg

Laat u inspireren en bekijk de videopresentatie ‘De bomen en het bos’ door Robert Houtenbos

De technische innovaties schieten als paddenstoelen uit de grond. Wat is er allemaal al en wat zit er nog aan te komen? Wat betekent dat nu en in de toekomst voor de langdurende zorg?

Robert Houtenbos neemt u mee in de wereld van innovatie. Na een overzicht van hedendaagse technologische toepassingen, nodigt hij bestuurders uit om samen op zoek te gaan naar de werkelijke bijdrage die deze toepassingen hebben in het realiseren van hun organisatiedoelstellingen.

Videopresentatie 'De bomen en het bos'

Laat u inspireren en bekijk de videopresentatie ‘De bomen en het bos’ die Robert gaf tijdens de bestuurdersbijeenkomst ‘Technologie in de langdurige zorg’ op 26 maart 2015.

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '863' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten