Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Vilans genomineerd voor Beste Werkgevers Award 2015

Dinsdag 6 oktober 2015 worden de winnaars bekend gemaakt

Wij zijn genomineerd voor de Beste Werkgevers Award 2015 in de branche zakelijke dienstverlening. Het Beste Werkgeversonderzoek is het grootste en meest betrouwbare onderzoek van Nederland, aldus organisatoren Effectory en Intermediair. Dinsdag 6 oktober 2015 worden de winnaars bekend gemaakt.

Medewerkersonderzoek

In 2014 hebben wij in samenwerking met Effectory een medewerkersonderzoek uitgevoerd. In dit onderzoek konden onze medewerkers Vilans beoordelen op goed werkgeverschap. Op basis hiervan zijn wij uit meer dan 300 organisaties geselecteerd tot 1 van de 100 genomineerden.

Vilans genomineerd voor Beste Werkgevers Award 2015

Beste Werkgevers Score

Of we één van de winnaars zijn, wordt bepaald door de Beste Werkgevers Score. Dit is een gemiddelde van de organisatietevredenheid, tevredenheid over de werkzaamheden, organisatietrots, achter de organisatiedoelen staan, kansen krijgen om optimaal te presteren en het krijgen van waardering.

Bezoek voor meer informatie over de awards de site van Beste Werkgevers

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '358' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten