Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Vilans KICK-protocollen worden online beschikbaar

Altijd online toegang tot actuele zorgprotocollen

In 2016 willen wij online toegang tot het Vilans KICK-protocollenbestand realiseren. Hiervoor gaan wij samenwerken met Infoland. Deze partij voorziet in een documentbeheersysteem en een toegankelijke webportal voor alle KICK-leden. Ruim 300 organisaties in zorg en onderwijs hebben een abonnement op de zorgprotocollen van Vilans. Het protocollenbestand bevat ongeveer 500 Vilans KICK-protocollen voor voorbehouden, risicovolle en overige handelingen.

Voordelen van samenwerking

 • Vilans KICK-protocollen altijd en overal online beschikbaar
 • Continu actuele Vilans KICK-protocollen
 • Serviceportaal voor abonnementenbeheer
 • Gepersonaliseerde documenten via eigen portal
 • Gebruiksvriendelijke en krachtige zoekmachine
 • Aanvullend wordt voorzien in een automatische import van Vilans KICK-protocollen in de eigen documentenomgeving van organisaties

Daarnaast ondersteunt Infoland ons ook met de verdere ontwikkeling van het systeem op basis van input van klanten.

Vilans KICK-protocollen worden online beschikbaar

Zorgen dat zorg beter werkt

Samen met het veld ontwikkelen we vernieuwende en praktijkgerichte kennis. We versnellen en verdiepen de processen die nodig zijn om nieuwe kennis en goede voorbeelden met succes in de praktijk door te voeren. Zo houden we met elkaar de langdurende zorg efficiënt, betaalbaar en van goede kwaliteit. We verbeteren daarmee de kwaliteit van leven van mensen die zorg en ondersteuning nodig hebben. We zorgen ervoor dat zorg beter werkt.

Over Infoland

Infoland helpt organisaties hun gehele verbeterproces te optimaliseren. Zowel met specialistische kennis als met software op het gebied van veiligheids- en risicomanagement, auditing, procesmanagement en continu verbeteren in het algemeen. Stap voor stap van identificeren naar verbeteren en verankeren.

Lees meer informatie over Infoland

Meer informatie over Vilans KICK-protocollen

Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Google+ Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina via WhatsApp

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '123' in onderstaand controle veld.

3 reacties geplaatst
 • Elena Jager

  schreef op 09 dec 2015

  Beste MJ Horstink en Cea,

  dank voor jullie reacties.In de eerste maanden van 2016 krijg je nog een actuele CD. Daarna zal jullie relatiebeheerder contact opnemen voor de te nemen stappen.

 • Cea Muller

  schreef op 09 dec 2015

  Geweldig nieuws. Een goede en sterke stap die jullie hebben kunnen zetten!

 • M.J. Horstink

  schreef op 09 dec 2015

  Dat is goed nieuws. Wat moet je als abonnee doen? Is het direct per 1/1 beschikbaar? Of krijgen we 1/1 nog een actuele dvd? Hoe kan de interface met ons systeem worden gerealiseerd, moeten we ons daarvoor aanmelden? Graag ook meer praktische informatie aan abonnees.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten