Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Vraag gratis een digitale scan Slim zorgen aan

Wilt u weten welke onnodige zorg er binnen uw team(s) nog wordt uitgevoerd?

Soms zijn er tijdrovende en onnodige zorghandelingen die u kunt vervangen door betere en moderne alternatieven. Slim zorgen noemen we dat bij Vilans. Wilt u weten welke onnodige zorg er binnen uw team(s) nog wordt uitgevoerd? U kunt nu tijdelijk gratis een digitale screening aanvragen. Per organisatie bieden we aan maximaal één team* een gratis scan aan. De uitslag bespreken we met een locatiemanager of een zorgmanager thuis.

Een gratis scan aanvragen kan bij Else Stapersma via e.stapersma@vilans.nl

*Wilt u voor meerdere teams een digitale screening? Voor elke volgende digitale screening brengen wij per team €500,- in rekening, dat is inclusief de kosten voor een adviesgesprek met een Vilans-adviseur op basis van de uitkomsten.

Meer informatie over slim zorgen

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '462' in onderstaand controle veld.

1 reactie geplaatst
  • Marlous van der Velde

    schreef op 07 feb 2016

    Weer een stapje verder in slimmer en professionelere zorgverlening. Dichter bij je vak uitoefenen. Als LEAN aanhanger spreekt me dit erg aan en is herkenbaar binnen de projecten die ik gedaan heb. Leuke illustraties en handige tools. Complimenten!. Marlous van der Velde.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten