Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Website NPO gaat binnenkort over in nieuwe website BeterOud

BeterOud brengt innovaties en partijen bij elkaar en helpt hen bij het doorontwikkelen en toepassen van innovatieve instrumenten.

De website van Nationaal Programma Ouderenzorg (NPO) gaat binnenkort over in de website BeterOud. BeterOud heeft als doel om wonen, welzijn en zorg voor kwetsbare ouderen te verbeteren. Op het platform wordt gewerkt aan de verspreiding en implementatie van innovatieve instrumenten en aanpakken. Veel innovaties op BeterOud zijn afkomstig van het NPO. Doet u straks ook mee?

Toekomstvisie van ouderenzorg

Ook communiceert BeterOud strategieën om ouderenzorg en ondersteuning in Nederland te verbeteren, zodat (kwetsbare) ouderen er beter van worden. De projecten op BeterOud hebben de breed gedragen toekomstvisie en veranderagenda ‘BeterOud’ als kader. Het concept toekomstvisie van de ouderenzorg schetst een beeld van de ouderenzorg in 2025.

Logo Beter Oud

Volg BeterOud

Wij houden u via onze nieuwsbrief en website op de hoogte van BeterOud. Kijk in de tussentijd alvast eens op het Twitter-account van BeterOud.

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '981' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten