Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Weg met registratielast in de thuiszorg

Wij zetten ons in om de registratielast in de langdurige zorg terug te dringen

Zorgprofessionals in de langdurende zorg ervaren veel registratielast. Maar zijn alle registraties die plaatsvinden ook nodig? In de intramurale ouderenzorg bleek veel onduidelijkheid over wat wel en niet geregistreerd moet worden. Het vermoeden is dat dit in de thuiszorg niet anders is. Wij willen de onduidelijkheden graag uit de weg ruimen. Helpt u mee?

Welke registraties houdt uw thuiszorgteam bij?

We willen thuiszorgmedewerkers meer helderheid bieden over wat geregistreerd moet worden en waarom. Dat helpt om te bepalen welke registraties u als team zelf op kunt ruimen en welke niet, en welke u efficiënter kunt organiseren. We zijn hiervoor op zoek naar de vragen en dilemma’s die u als thuiszorgmedewerker bezighouden op het gebied van registraties.

Dus aan u de vraag: welke registraties roepen bij u vragen, irritatie of dilemma’s op?

Laat het ons weten

Onnodige registraties opruimen

Wij zetten ons in om de registratielast in de langdurige zorg terug te dringen. Eerder ontwikkelden we een toolkit waarmee teams onnodige registraties op kunnen ruimen. Voor de intramurale ouderenzorg en de gehandicaptenzorg (deze komt begin volgend jaar uit) maakten we daarnaast een overzicht van wettelijk verplichte registraties, om meer duidelijkheid te krijgen over wat wel en niet verplicht is vanuit de wet.

Meer weten over registratielast?

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '529' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten