Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Winnaar bekend Oh is dat eHealth!

Babet van Pinxteren kreeg 105 likes voor haar filmpje over haar ervaring met de Sleep Cycle app

De winnaar van het Facebook initiatief Oh is dat eHealth is Babet van Pinxteren. Zij ontving met 105 likes de meeste waardering op haar filmpje over haar ervaring met de Sleep Cycle app.

Dit is vrijdag 10 juni, ter afsluiting van de eHealth Week, bekend gemaakt. De facebookpagina is hiermee niet tot een eind gekomen: Oh is dat eHealth gaat gewoon door.

Bekijk het filmpje Babet over de Sleep Cycle app:

Een initiatief om mensen bewust te maken

Een collectief van eHealth experts (pdf) uit de werkplaats eHealth Implementatie startten in april 2016 het initiatief ‘Oh is dat eHealth’. Het doel van dit initiatief is mensen bekend te maken van de mogelijkheden van eHealth in de zorg.

Complimenten van VWS

Elke week groeit het aantal volgers en plaatsen mensen nieuwe filmpjes over hun ervaring met eHealth. Niet alleen burgers, ook topambtenaar van VWS, Erik Gerritsen, stuurde de facebookpagina een persoonlijk bericht met zijn complimenten voor dit initiatief.

Gezamenlijke voortzetting

De werkplaats had middelen om ‘Oh is dat eHealth’ te onderhouden tot aan de eHealth Week. Vilans, van waaruit de werkplaats is opgezet, is in gesprek met partners over voortzetting van dit initiatief. 'We merken dat het initiatief zo goed aanslaat. Juist omdat het van onderop komt, door zorgverleners en patiënten bedacht. Facebookgebruikers delen de pagina steeds meer een het aantal volgers groeit met de week. We zullen de facebookpagina ‘Oh is dat eHealth’ in ieder geval de komende weken blijven onderhouden. Ons doel is om het initiatief gezamenlijk voort te zetten met partners. Gesprekken daarover zijn nu gaande.' Zo zegt Doortje Boshuizen, expert eHealth Vilans.

Ervaring in digitale zorg? Delen kan gewoon!

Op de facebookpagina plaatsen mensen filmpjes waarop zij binnen een minuut een app of een vorm van digitale zorg presenteren waarmee de zorg verbeterd kan worden. Er zijn al 25 filmpjes geplaatst van mensen met ervaring met eHealth. Bekijk de compilatievideo die we tijdens de eHealth Week presenteerden:

Filmpjes plaatsen kan nog steeds! Heb jij ervaring met digitale zorg? Maak een filmpje en deel het via de pagina. Zo draag je bij aan een efficiëntere en kwalitatief betere zorg.

Meer informatie over Oh is dat eHealth?

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '209' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten