Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Zó werkt de zorg beschikbaar als app

Eenvoudig via uw telefoon of tablet scrollen door overzichtskaarten en visualisaties

Hoe werkt de zorgsector? Wat zijn belangrijke organisaties, hoeveel kost de zorg in Nederland en wat is marktwerking in de zorg? De antwoorden op deze vragen zoekt u eenvoudig in de gratis Zó werkt de zorg-app van het Platform Zó werkt de zorg. 

Over Platform Zó werkt de zorg

Hoe werkt het zorgstelsel in Nederland? Wie is wie, wat zijn relevante wetten en hoe lopen de geldstromen? Dit zijn vragen die het Platform Zó werkt de zorg wil beantwoorden. Het doel: de samenleving voorzien van heldere, overzichtelijke, eenduidige en neutrale feiten over de zorg. De zorg helder in beeld. Wij zijn partner van het platform.

Het boek Zó werkt de zorg in Nederland is van groot nut gebleken als naslagwerk. Inmiddels zijn er al meer dan 10.000 exemplaren van verkocht. Reden van dit succes? De kaarten en afbeeldingen geven in één oogopslag inzicht in het complexe zorglandschap. Reden genoeg om ook een app te introduceren.

Zó werkt de zorg beschikbaar als app

Moeilijke dingen makkelijk maken

Henk Nies, lid Raad van Bestuur van Vilans, onderschrijft het belang hiervan: ‘De zorg is een grote en belangrijke sector. Maar ook ingewikkeld, eigenlijk té ingewikkeld. Dat geldt niet alleen voor patiënten en cliënten, maar ook voor bijna iedereen die in de zorg werkzaam is of die beleid maakt. Moeilijke dingen makkelijk maken is moeilijk, zo is mijn stelling. De formule Zó werkt de zorg slaagt daar telkens weer erg goed in. We werken er daarom vanuit Vilans graag aan mee. Wilt u effectief zijn in de zorg, dan moet u weten hoe die werkt!’

Scrollen door het zorglandschap

In de app scrolt u eenvoudig door de overzichtskaarten en visualisaties uit Zó werkt de zorg in Nederland. Of het nu gaat om wetten, de financiering of de rol van diverse spelers in de zorgsector. Eenvoudig via uw telefoon of tablet. En de informatie is actueel, want de app krijgt regelmatig updates. Ook volgen er in de toekomst uitbreidingen met aanvullende informatie en nieuwe functionaliteiten.

Download de app

De Zó werkt de zorg-app is een web-app, dat wil zeggen dat u hem kunt gebruiken in een browser, maar u kunt hem ook opslaan op uw telefoon. Open daarvoor de app in uw mobiele browser en kies voor ‘Vastmaken aan startscherm / Add to Home Screen’.

Download de app

Meer informatie over zorgapps

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '189' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten