Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Zorgmedewerkers delen kennis tijdens Vilans KICK-protocollendag

Het thema was ‘Protocollen in een veranderende zorgwereld’

Op 16 juni 2015 organiseerden wij de tweede Vilans KICK-protocollendag. de bijeenkomst voor professionals uit zorgorganisaties en onderwijs met als thema ‘Protocollen in een veranderende zorgwereld’.

Van protocol naar professionele identiteit

De eerste spreekster Thirza Tamboer nodigde in haar presentatie ‘Van protocol naar professionele identiteit’ de ruim 100 aanwezigen uit om niet alleen te handelen op basis van protocollen, maar ook vanuit gevoel en ervaring zorg te verlenen. Met een knipoog naar de zorgprotocollen oefende ze met alle aanwezigen het protocol ‘staan’ om vol zelfvertrouwen en kracht uit te stralen waar een professionele zorgverlener voor staat. De video ‘Doen is de nieuwe manier van denken’ illustreerde op inspirerende wijze haar verhaal.

Kennis en ervaringen delen uit protocollenland

Daarna was er een ruime keuze uit workshops. 2 praktische workshops behandelden katheteriseren en bloedglucose meten. Voor de één bevestigden deze workshops dat het met de kennis goed zat, voor de ander boden ze de mogelijkheid om te discussiëren over punten in protocollenland.

Zorgmedewerkers delen kennis tijdens Vilans KICK-protocollendag

2 workshops gingen dieper in op het thema hoe zorgmedewerkers kunnen omgaan met de veranderende zorgwereld. In de overige workshops deelden deelnemers ervaringen over de vaak moeizame weg die kennis aflegt voordat deze wordt toegepast in de praktijk.

Presentaties van de Vilans KICK-protocollendag

Meer informatie over Vilans KICK-protocollen

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '143' in onderstaand controle veld.

1 reactie geplaatst
  • Annet van Dijken

    schreef op 01 jul 2015

    Ik had een hele andere voorstelling van een protocollen dag! Ik had gehoopt dat we dingen zouden bespreken uit de protocollen. Waar we bijv. tegenaan liepen.

    Dat waren vele gasten met mij die dit ook liever hadden gezien.

    Het was een hele leuke en leerzame dag maar niet waar ik voor gekomen was.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten