Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Barbara Post

Projectassistent

Barbara  Post

'Verbindend en creatief'

Sinds 1999 werk ik met veel plezier bij Vilans. In mijn beginjaren heb ik als managementassistent vele directeuren en interne afdelingen ondersteund. Daarna heb ik als kwaliteitsmedewerker verschillende interne werkprocessen opgezet; de projectrouting, projectmanagement, inwerken van nieuwe medewerkers. Momenteel ben ik als projectassistent meer betrokken bij de inhoud van projecten. 

In al deze verschillende rollen vind ik het een uitdaging vanuit een helicopterview naar mijn werk te kijken; welke acties moeten wanneer opgepakt worden, welke vorm past daar het beste bij en hoe neem ik de context hierin mee. Door creatief en verbindend te werk te gaan, probeer ik een zo efficiënt en wenselijk mogelijk resultaat te bereiken.

Vilans is voor mij een inspirerende en innovatieve organisatie waarbinnen ik mij graag op deze wijze inzet voor verbetering van de langdurige zorg.

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten