Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Diana Kole

Kennismanager

Diana  Kole

‘Eigen regie geeft ruimte om het beste uit jezelf te halen’

Het is een turbulente tijd voor de zorgsector. Bestaande systemen verdwijnen. Dat brengt onzekerheid met zich mee. Maar het biedt ook nieuwe kansen om de zorg opnieuw in te richten. Niet vanuit een systeem, maar maatwerk vanuit de vragen en mogelijkheden van elke unieke cliënt. Persoonlijk, betrokken, eerlijk en efficiënt. Ik zie dat het kan en daar ga ik voor.

Werken aan eigen regie en talenten

Ik wil graag samen werken aan flexibele organisatievormen die de eigen regie en talenten van zorgprofessionals ondersteunen, zodat zij die kunnen inzetten om de eigen regie en talenten van cliënten de ruimte te geven. Als kennismanager van In voor zorg! kijk ik doelgroep- en sectoroverstijgend naar de langdurende zorg. Daar zie ik veel mooie voorbeelden.

Het beste uit jezelf halen

Eigen regie over je leven en ruimte om je talenten en mogelijkheden te benutten. Alleen als je dat hebt, kun je het beste uit jezelf halen en je verder ontwikkelen. Dat gun ik cliënten, zorgprofessionals én mijzelf, om anderen te kunnen ondersteunen, faciliteren en inspireren.

Wapenfeiten van Diana Kole

  • Als Senior Kennismanager bij de programma’s In voor zorg! en Waardigheid & Trots haal ik goede voorbeelden, geleerde lessen, tips en tools op uit de transitietrajecten van deelnemers aan deze programma’s, zodat ik ze kan delen met andere organisaties.
  • Veel van deze kennis is geplaatst op de websites van In voor zorg! en Waardigheid & trots. Deze wordt voortdurend aangevuld.
  • Wij organiseren regelmatig bijeenkomsten over actuele thema’s en publiceren nieuwe documenten. Wilt u daarvan op de hoogte blijven, meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief van In voor zorg!  en Waardigheid & trots.

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten