Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Hilda Sanders

Managementassistent

Hilda   Sanders

'De inhoud van In voor zorg! / Waardigheid en trots geeft mij inspiratie en energie voor mijn rol binnen een cliëntenraad van een verpleeghuis'

Door een proactieve ondersteuning van de thema coördinatoren van Waardigheid en trots draag ik op mijn manier bij aan de ontwikkeling van de langdurige zorg. De zorg en aandacht voor demente ouderen geeft mij energie en inspiratie. Het is jammer dat ik niet eerder in aanraking ben gekomen met deze vorm van zorgverlening, ik had dan zeker een carrière switch gemaakt. De ervaringen opgedaan tijdens een week stage bij een PG woongroep heeft mij enorm geholpen bij de zorg van mijn eigen demente moeder.
Een dergelijke ervaring wens ik iedereen toe die in aanraking komt met een demente moeder, vader, schoonouders of andere familieleden.

Wapenfeiten van Hilda Sanders

Een aantal thema’s binnen Waardigheid en trots heb ik onder de aandacht gebracht van de cliëntenraad en zijn dan ook op agenda’s geplaatst.

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten