Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Joke Deen

Projectassistent

Joke   Deen

'Voorkom overbodige ballast. Dat is de kracht van maatwerk!'

Op dit moment zijn er 500 actuele Vilans KICK-protocollen. Die bieden natuurlijk een schat aan informatie, maar te veel informatie is alleen maar overbodige ballast. Gelukkig kan iedere organisatie die lid is, zijn eigen protocollen kiezen en daarbij het deskundigheidsniveau vermelden. Zo krijgt ieder lid een protocollenbestand op maat, met de juiste hoeveelheid informatie die past bij de aangeboden zorg.

Daar doe ik het voor!

Ik ben vooral actief achter de schermen van de Vilans KICK-protocollen. Zo beheer ik de ledenadministratie en verzorg ik de productie van een protocollenbestand voor een lid. Mijn werk is dus niet zo zichtbaar. Maar wanneer ik van de Vilans KICK-adviseurs hoor dat er in de organisaties die zij bezoeken volop en met tevredenheid wordt gewerkt met de protocollen, dan weet ik waar ik het voor doe.

Onmisbaar

In het verleden heb ik zelf ook wel eens thuiszorg nodig gehad. Daarom weet ik uit ervaring dat de juiste zorg ontvangen heel belangrijk is. Als je dan als zorgbehoevende kunt vertrouwen op goed geïnformeerde, deskundige zorgmedewerkers… Ja, dat is een hele geruststelling!

Artikelen en publicaties van Joke Deen

Overzicht Vilans KICK-protocollen

Lees publicatie

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten