Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Judith van Lier

Senior adviseur

Judith van Lier

'Toegankelijkheid verdient structurele aandacht'

Toegankelijkheid is een praktisch onderwerp, maar verdient tegelijk structurele aandacht en inbedding om ervoor te zorgen dat iedereen (jong, oud, met en zonder beperking) kan meedoen. Deze combinatie en uitdaging maakt het voor mij interessant en boeiend.

Eenvoudig en praktisch

Toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid van gebouwen, openbare ruimte, producten, diensten en vervoer is een essentiële voorwaarde om te kunnen participeren in de samenleving. Ik wil mensen ervan bewust maken dat veel problemen aangepakt kunnen worden met eenvoudige en praktische oplossingen. Mijn kennis en ervaring wil ik delen en samen verder ontwikkelen.

Wapenfeiten van Judith van Lier

  • Maakte de almanak 'De wereld van toegankelijkheid; een almanak voor fysieke toegankelijkheid openbare gebouwen, openbare ruimten en infrastructuur.' Deze publicatie geeft professionals, beleidsmakers, maar ook belangenorganisaties en andere geïnteresseerden een goed beeld van dit werkveld.
  • Was projectleider voor de website van AllesToegankelijk.
  • Zorgt voor meer bewustwording, agendasetting en toegankelijkheidsverbeteringen in diverse branches en ontwikkelde hiervoor onder andere de brochure 'Toegankelijkheid: winst voor iedereen!' en de e-learning 'Gastvrijheid in de horeca'.

Artikelen en publicaties van Judith van Lier

Kennisdossier - VN-verdrag rechten van mensen met beperkingen

Lees publicatie

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten