Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Kiyomid Van der Veer

Adviseur

Kiyomid Van der Veer

'Samen werken aan nieuwe vormen van organiseren'

De wereld van de zorg is vaak een ingewikkelde puzzel voor de cliënt. Dit kan beter. Interdisciplinair samenwerken om de wereld voor de cliënt vatbaarder te maken streef ik na in mijn werk. Dit doe ik door de cliënt een stem te geven aan de tafel van onderzoekers, beleidsmakers en zorgaanbieders.

Samen op zoek

Ook op bedrijfsniveau stelt het integrale samenwerken ons nog voor een uitdaging. Ik onderzoek graag samen met organisaties, van vrijwilligersorganisaties in de wijk tot regionale verbanden, naar nieuwe manieren van organiseren en communiceren. Zo werken we met elkaar aan de kwaliteit van integrale samenwerking.

Kennis verspreiden kan efficiënter en leuker

De verzamelde kennis uit onderzoek moet ook weer zijn weg vinden naar andere organisaties. Mijn ambitie is om naast de standaard manieren van kennisdelen te blijven zoeken naar nieuwe manieren om de kennis beter te laten landen, bijvoorbeeld via technologische toepassingen die van (meer)waarde kunnen zijn.

Wapenfeiten Kiyomid van der Veer

  •  Adviseert bij verbetertrajecten in de zorg voor mensen met NAH.
  • Verbind en begeleid organisaties in hun zoektocht naar Triple Aim (betere ervaren zorg, kwaliteit van zorg voor mindere kosten) werken.
  • Begeleid lokale nulde- en eerstelijns teams met het ‘zinvol uitproberen’ van technologieën.
  • Adviseur in de ketenzorg dementie via het project ‘dementiezorg voor elkaar’
  • Adviseur bij het project ‘Integraal Werken in de Wijk', samen met andere kennisinstituten zoals Movisie, NCJ en NJI. Verbindt gemeenten, thuiszorg, eerstelijns zorgorganisaties, vrijwilligers, welzijn en sport met elkaar.

Artikelen en publicaties van Kiyomid Van der Veer

Hoe zoeken en delen beleidsadviseurs kennis

Lees publicatie

Wat kan technologie in de wijk voor u betekenen?

Lees publicatie

Burgerinitiatieven missen erkenning in samenwerking

Lees publicatie

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten