Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Laura Vriens

Adviseur

Laura  Vriens

'Eenvoudiger en slimmer'

Er worden ontzettend veel eisen gesteld aan de werkzaamheden van zorgprofessionals. Zij zijn vaak veel tijd kwijt aan het voldoen aan deze eisen. Tijd die zij minder aan de cliënt kunnen besteden. Ik vind het belangrijk om zorgprofessionals zo goed mogelijk te ondersteunen in hun werkzaamheden. Waar hebben zij last van? Wat kan beter en slimmer? Het is essentieel dat de ondersteunende diensten zo ingericht zijn dat ze geen ballast vormen voor zowel de zorgmedewerker als de cliënt. Ik help zorgorganisaties graag om kritisch te kijken naar hun processen en het elektronisch cliëntdossier (ECD). 

Slim werken met het zorgplan

Het werken met het zorgplan wordt een steeds belangrijker onderdeel van de zorg. In het zorgplan staan de afspraken met de cliënt weergegeven omtrent de zorg die geleverd wordt. Ik vind het belangrijk dat medewerkers het prettig vinden om met het zorgplan te werken. Hier is een slim, compact en handzaam zorgplan voor nodig.

Wapenfeiten van Laura Vriens

  • 2-jarig traineeship young professional in de zorg doorlopen
  • Weet alles van de Omaha System-classificatie
  • Ondersteunt bij het verbeteren van de kwaliteit en veiligheid van zorg in uw organisatie

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten