Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Lotte Cornelisse

Adviseur

Lotte   Cornelisse

'Technologie Zinvol uitproberen in de zorg'

Ontwikkelingen van technologie gaan razend snel, ook in de zorg. Ik onderzoek met mijn gebruiksgerichte aanpak hoe technologie van toegevoegde waarde kan zijn in de zorg. Een verkenning naar nieuwe mogelijkheden en het vertalen naar de praktijk. Ik geloof in het laagdrempelig experimenteren met toepassingen, Zinvol Uitproberen.

Samen werken

Vanuit mijn achtergrond als ontwerper breng ik verschillende disciplines samen om de zoeken naar de beste oplossingen. Bij Vilans zet ik mij in om zorgorganisaties kennis te laten maken met ontwikkelingen van bijvoorbeeld van start-up’s. Door vroegtijdig samen te werken sluiten producten beter aan op de hedendaagse praktijk.

Gebruiksgericht onderzoek

In co-creatie en met innovatieve onderzoeksmethode naar wat eindgebruikers willen. Wat vinden zorgprofessionals, mensen met een perkring of dementie belangrijk in het leven onderzoek ik graag om te komen tot oplossingen.

Wapenfeiten van Lotte Cornelisse

  • Organiseert match making events tussen zorg organisaties en start-up’s
  • Studeerde industrieel ontwerpen aan de TUdelft. Tijdens haar studie volgde zij de master Medisign over het toepassen van gebruiksgericht ontwerp en onderzoek in de zorg.

Artikelen en publicaties van Lotte Cornelisse

Technologie uitproberen op de werkvloer

Lees publicatie

Infographic - Technologie bij dementie thuis

Lees publicatie

Onderzoeksrapport Leefstijlmonitoring Friesland

Lees publicatie

White paper - Mogelijkheden zorgdomotica in nachtzorg

Lees publicatie

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten