Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Monique Dikhooff

Medewerker informatiemanagement

Monique  Dikhooff

'Met een glimlach werken'

Leuk werk, voldoening, waardering, dat is wat iedereen wel wil. Als je dat hebt kun je met een glimlach je werk doen. Ik glimlach vaak als ik mijn werk doe. Als mijn collega’s tevreden zijn en kunnen werken zoals ze willen, geeft mij dat voldoening. Er is geen probleem waar geen oplossing voor is en die oplossing probeer ik te vinden. Ik denk graag mee bij vragen die er leven om zo tot een goede oplossing te komen. Ook als het eigenlijk niet bij mijn taken hoort.

Ik ben er vooral trots op dat mijn collega’s blij zijn met wat ik voor ze doe. De waardering vind ik vaak nog belangrijker dan het eindresultaat. Alhoewel dat zeker niet onbelangrijk is, want daar doe je het voor. Het vinden van oplossingen, zorgen dat klussen gedaan worden, daar word ik blij van!

Wapenfeiten van Monique Dikhooff

  • Door mee te denken over hoe grote hoeveelheden content zo gebruiksvriendelijk mogelijk geplaatst kan worden heb ik meegeholpen aan de groei van Vilans.nl, kennispleinen, kennisbundels en allerlei andere online uitingen.

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten