Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Nick Zonneveld

Adviseur

Nick   Zonneveld

'Integraal samenwerken om aan te sluiten bij behoeften burger'

Door de decentralisaties staan overheden, zorgorganisaties en zorgverzekeraars voor belangrijke strategische keuzes. Ik geloof dat een integrale blik nodig is om echt goed aan te kunnen sluiten bij de behoeften van burgers en zo samen met hen passende zorg en ondersteuning te organiseren.

Vraagstukken in samenhang bekijken

Omdat vraagstukken op verschillende levensterreinen vaak met elkaar verweven zijn, moeten we deze niet los van elkaar bekijken. Integrale, multidisciplinaire samenwerking levert vaak betere resultaten op. In de praktijk is integraal samenwerken echter nog vaak een uitdaging. Ik werk graag samen met organisaties aan verbeteringen en nieuwe integrale samenwerkingsvormen, van bestuursniveau tot professionals in de wijk. Hierbij maak ik gebruik van mijn praktijkervaring én resultaten uit onderzoek.

De burger als vertrekpunt

Er zullen altijd dingen blijven veranderen. We moeten daarom niet vergeten dat de eindgebruiker de belangrijkste reden is om dingen anders te organiseren. De burger vormt daarom altijd het vertrekpunt binnen de onderzoeks- en adviesopdrachten waaraan ik werk.

Wapenfeiten van Nick Zonneveld

  • Verricht promotieonderzoek naar de organisatie en onderliggende waarden van geïntegreerde zorg bij TIAS/Universiteit Tilburg.
  • Was als deelprojectleider betrokken bij de ontwikkeling van multidisciplinaire sociale wijkzorgteams in een grote stad.
  • Heeft als bestuurskundige een goed gevoel voor integrale samenwerkingsvraagstukken.

Publicaties Nick Zonneveld

Artikelen en publicaties van Nick Zonneveld

Essay over governance in een veranderend zorgstelsel

Lees publicatie

Koplopers aan het woord: reflectie op governance tussen organisaties

Lees publicatie

Waardegedreven governance in 2017

Lees publicatie

Hoe werkt governance tussen organisaties?

Lees publicatie

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten