Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Pauline van Tienhoven

Tekstschrijver

Pauline van Tienhoven

'Taal is een bron van misverstanden'

Bijna iedereen heeft leren praten en schrijven. Maar hoe breng je over wat je bedoelt? Welke woorden kies je en hoe weet je of je woorden het effect hebben waar je op uit bent?

Bron van misverstanden

Taal kan een bron van misverstanden zijn. Pas met de juiste woorden komt je boodschap aan bij de lezer. Daar gaapt vaak een kloof en in die kloof wil ik de brug zijn. Mijn doel is prettig leesbare teksten schrijven die de inhoud versterken. Die duidelijk zeggen waar het om gaat. Zonder gewichtige termen en met zo min mogelijk jargon.

Schat aan kennis

Als tekstschrijver en redacteur werk ik aan veel verschillende soorten teksten. Van artikelen voor tijdschriften tot weblogs, van white papers tot jaarplannen. Ook de onderwerpen variƫren. Dementie, het afbouwen van vrijheidsbeperking, het belang van ketenzorg of omgaan met levensvragen. 2 dingen vallen me daarbij steeds weer op, de enorme bevlogenheid en de schat aan kennis die we hebben bij Vilans. Dat zo goed mogelijk voor het voetlicht brengen, daar wil ik mensen bij helpen.

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten