Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

René Denis

Expert

René   Denis

Goede zorg is belangrijk maar daarmee ben je er nog niet

Uiteindelijk gaat het om de driehoek cliënt - medewerker - familie. Al het andere moet er op gericht zijn om deze samenwerking en afstemming te ondersteunen. Het zou mooi zijn als we als Vilans er steeds in slagen om deze focus in onze projecten aan te brengen.

Drijfveer

Ik doe dit werk omdat het iets is wat iedereen direct of indirect raakt. Iedereen kent bijvoorbeeld wel iemand die dement is of voor iemand zorgt die dement is. Dat zijn ingrijpende levensgebeurtenissen. En juist dan is het van belang dat mensen daarbij goed ondersteund worden. Vanuit mijn brede ervaring kan ik zorgorganisaties helpen om zowel vanuit het perspectief van de cliënt, de medewerker én de organisatie verbeteringen te realiseren.

Wapenfeiten van René Denis

Ik ben programmaleider geweest van het Landelijk Dementie Programma (LDP), projectleider van Verbeterprojecten, tranchemanager bij In voor Zorg, themacoördinator bij Waardigheid & trots, bestuurslid bij Denkbeeld en toezichthouder bij Cello.

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten