Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Sabine Timmer

Adviseur

Sabine  Timmer

'Zet mensen in hun kracht en je krijgt goede zorg'

De digitalisering brengt mensen dichter bij elkaar. In contact staan met anderen wordt steeds makkelijker en samenwerken (ook over grotere afstand) verbeterd. Ook in de zorg. Zorgverlener en cliënt werken bijvoorbeeld samen aan een digitaal zorgplan en houden online continu contact met elkaar. Hierdoor ontstaan kansen om de zorg nog beter te organiseren en de kwaliteit van leven van de cliënt of patiënt te vergroten. De kracht ligt altijd bij de medewerker om dat te doen waar hij goed in is, zorg verlenen.

Verbeteren doe je niet alleen, dat doe je samen.

Ik zie het als een uitdaging om de zorg nog beter in te richten. Om de werkprocessen te verbeteren en de digitale mogelijkheden toepasbaar te maken voor zorgverleners en cliënten. Door mijn opleiding advies & verandering in de zorg en werkervaring in diverse zorgorganisaties heb ik geleerd om technologie en zorg dichter bij elkaar te brengen. Mijn kracht ligt in het werkbaar maken van verandering, denken in oplossingen en tonen van daadkracht. Ik sta dan ook het liefst op de werkvloer om samen met zorgverlener en cliënt de verbeteringen te realiseren.

Wapenfeiten van Sabine Timmer

  • Ruime ervaring met de inrichting en implementatie van digitale patiënten- en cliëntendossiers, zorg- en ondersteuningsplannen en patiëntportalen.
  • Afgestudeerd op de adoptie en implementatie van zorgtechnologie in de gehandicaptenzorg.
  • Gecertificeerd in toepassing van de Lean-methode (Black belt).

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten