Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Sabine Timmer

Adviseur

Sabine  Timmer

'Zet mensen in hun kracht en je krijgt goede zorg'

De zorg is ondersteunend aan het leven. Een beetje hulp of ondersteuning is voor mensen met een langdurige ziekte of beperking van grote betekenis. Technologie neemt hier een steeds prominenter rol in. Dankzij nieuwe innovaties is iemand steeds minder afhankelijkheid, is in contact staan met anderen steeds makkelijker en verbetert de multidisciplinaire samenwerking. Professional en cliënt werken bijvoorbeeld samen met een digitaal zorgplan en houden elkaar online continu op de hoogte. Hierdoor ontstaan kansen om de zorg nog beter te organiseren. Samen met de cliënt én zijn omgeving in plaats van vóór de cliënt. Wanneer de professional en de cliënt beiden in hun kracht staan, zorgen ze samen voor goede zorg.

Verbeteren doe je niet alleen, dat doe je samen.

Ik zie het als een uitdaging om de zorg beter te organiseren, met professionals en cliënten. Om de zorg en ondersteuning van meerwaarde te laten zijn in het leven van de cliënt, medewerkers te faciliteren en de zorgorganisatie op een goede manier hiervoor in te richten. Door mijn opleiding advies & verandering in de zorg en werkervaring in diverse zorgorganisaties heb ik geleerd om technologie en zorg dichter bij elkaar te brengen. Mijn kracht ligt in het werkbaar maken van verandering, denken in oplossingen en tonen van daadkracht. Ik word gewaardeerd om mijn enthousiasme, creatieve geest en kracht om zowel op bestuurlijk niveau als op de werkvloer van toegevoegde waarde te zijn.

Wapenfeiten van Sabine Timmer

  • Staat zowel bestuurders met raad en daad bij in strategische vraagstukken en medewerkers en cliënten bij het leren in de praktijk. 
  • Weet alles van cliëntgericht werken en de manier waarop digitale cliëntendossiers, zorg- en ondersteuningsplannen en patiëntportalen daarbij kunnen ondersteunen. 
  • Heeft zich bewezen als trekker van de verandering binnen verschillende grote zorgorganisaties.

Artikelen en publicaties van Sabine Timmer

Eindrapportage 'Een integraal zorgsysteem, vraagstuk of prachtstuk'

Lees publicatie

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten