Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Sanne Schrijer-Snoeijs

Junior adviseur

Sanne  Schrijer-Snoeijs

'Iedereen is uniek. Aansluiten bij wens en vermogen maakt zorg sterk!'

Een eigen verhaal

Ieder mens heeft een eigen verhaal, heeft eigen behoeftes en wensen. Door hier in de zorg rekening mee te houden en zo goed mogelijk bij aan te sluiten, draag je bij aan de kwaliteit van leven. Het is belangrijk om te kijken naar de mogelijkheden die iemand heeft om eigen regie te voeren over zijn of haar leven, ook als de zorgvraag complex is. Wat wil iemand, wat kan iemand en hoe kan de zorg daaraan bijdragen? Samen beslissen welke zorg en ondersteuning iemand nodig heeft!

Het is een uitdaging om verandering teweeg te brengen. Mensen helpen om zich niet blind te staren op obstakels, maar te kijken naar de mogelijkheden, dat is mijn doel. Omdenken gaat niet vanzelf. Door mijn werk bij Vilans hoop ik, samen met mijn collega’s en het veld, een bijdrage te leveren aan verbeteringen in de zorg voor mensen die langdurig ziek zijn of een beperking hebben. Een kwetsbare groep. Dat geeft voldoening.

Wapenfeiten

  • Brede kennis op het gebied van persoonsgerichte zorg, coördinatie van zorg bij complexe zorgvragen en de rol van de eerste lijn. 
  • Ruime ervaring met internationaal vergelijkend onderzoek.
  • Actief bezig met ontwikkelingen binnen de Wlz en thema’s rondom dementie.
  • Sterk in het verzamelen en vertalen van kennis zodat deze bruikbaar is voor de praktijk, het overdragen van kennis en het verbinden van mensen.

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten