Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Wil Holten

Managementassistent

Wil  Holten

'Aandacht voor zingeving hoort bij het werk van professionals'

Ik vind het belangrijk dat kwetsbare mensen de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Zo kunnen ze zoveel mogelijk kwaliteit van leven ervaren. En ik wil graag dat iedereen die ondersteuning nodig heeft, dat ook krijgt. Daarvoor moeten professionals zo worden toegerust dat ze hun werk goed kunnen doen. Mét aandacht voor zingeving.

Mantelzorger

De drang om me in te zetten voor kwetsbare mensen heb ik altijd al gehad. Samen met mijn twee zussen en mijn broer heb ik 4 jaar lang intensieve mantelzorg gegeven aan onze ouders. Eerst alleen wij vieren, later waren daar ook zorgprofessionals bij betrokken. De communicatie en samenwerking tussen hen en ons verliepen heel fijn. Erg belangrijk voor ons kinderen om het vol te kunnen houden. En belangrijk voor mijn ouders om zo lang mogelijk te kunnen genieten van het leven.

Kwaliteit up-to-date houden

Ook in mijn werk heb ik me altijd ingezet voor mensen met beperkingen of problemen. Zo heb ik gewerkt bij de Vereniging van Vaatpatiënten, bij de Vrouwenopvang en als groepsleidster voor kinderen met een beperking. Met heel veel plezier werk ik nu bij Vilans. Hier kan ik een zinvolle bijdrage leveren aan het up-to-date houden van de kwaliteit van de langdurige zorg.

Wapenfeiten van Wil Holten

  • Verbindende rol bij Innovatie & Onderzoek van Vilans als ondersteuner van de programmaleider
  • Was bestuurslid van een landelijke patiëntenvereniging

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten