Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Advies & Implementatie

Met advies en implementatie helpen wij organisaties in de langdurende zorg succesvol te veranderen en betere zorg te leveren

Vilans adviseert u bij het realiseren van kwalitatief betere en betaalbare langdurende zorg. En helpt bij de implementatie van ingrijpende veranderprocessen in de zorg. Ons doel is het verbeteren van de langdurende zorg. Dit doen we voor de ouderenzorg, de chronische zorg dicht bij huis en de zorg voor mensen met een beperking.

Onze adviseurs hebben verstand van de langdurende zorg, weten wat werkt en zijn praktisch in hun aanpak. Ook hebben ze kennis over wat een verandering succesvol maakt. Ze krijgen professionals op alle niveaus in uw organisatie mee.

Onze adviseurs bieden u:

  • Kennis over de inhoud van zorg.
  • Een scala aan adviesinstrumenten en scans.
  • Veranderkundige expertise.

Ons aanbod

Onze opdrachtgevers zijn zorgorganisaties, gemeenten, verzekeraars, brancheorganisaties en VWS. Onze adviestrajecten maken we op maat voor úw situatie. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Persoonsgerichte zorg met succes toepassen. U ontwikkelt een visie op persoonsgerichte zorg en zet alle neuzen in dezelfde richting. Tijdens een visiebijeenkomst benoemen multidisciplinaire teams de belangrijkste onderdelen van persoonsgerichte zorg en wat zij nodig hebben om hieraan te werken. 
  • Ontwikkelingsmodel voor Ketenzorg. Met het Ontwikkelingsmodel Ketenzorg als diagnose-instrument krijgt u inzicht in verbeterpunten voor uw zorgketen. Daarnaast kunt het model gebruiken om de keten te evalueren.
  • Scan vrijheidsbeperking. De scan geeft u een objectief beeld over de inzet van vrijheidsbeperkende maatregelen in uw organisatie en biedt concrete verbetermogelijkheden. Met ons advies werkt u aan een optimale balans tussen vrijheid en veiligheid. 
  • De foto van de wijk. Wij brengen voor uw gemeente of organisatie de wijk in kaart aan de hand van cijfers, feiten en beelden. U kunt de foto van de wijk inzetten als gezamenlijk vertrekpunt voor samenwerking in de wijk.

Bekijk ons complete aanbod.

Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina via WhatsApp Deel deze pagina op Google+

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten