Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Anders kijken naar Kwaliteit in de Langdurende Zorg

De studiedag Anders kijken naar Kwaliteit in de Langdurende Zorg inspireert managers en teamleiders anders naar kwaliteit te kijken.

De studiedag Anders kijken naar Kwaliteit in de Langdurende Zorg inspireert managers en teamleiders anders naar kwaliteit te kijken. Door middel van verschillende sessies en discussies wordt gekeken hoe de kwaliteit in de langdurende zorg verbeterd en bewaakt kan worden.

Wanneer

Donderdag 29 januari 2015 van 9.00-16.30 uur.

Waar

De Observant, in Amersfoort.

Voor wie

Managers, teamleiders en beleidsmakers werkzaam bij instellingen voor langdurende zorg, overheden, zorgverzekeraars en adviesbureaus.

Programma

Henk Nies (bestuur Vilans) is de dagvoorzitter van het congres. Hij vertelt onder andere over de ontwikkelingen in de langdurende zorg en het effect op kwaliteit. Daarnaast verzorgen Else Stapersma en Manon Metselaar (Vilans) een sessie over Slim Zorgen. Zij behandelen het onderwerp onnodige zorghandelingen, hoe dringt u die terug samen met het zorgteam en de cliënt en waar kan de praktijk mee geholpen worden?

Kosten

€ 355 (excl. BTW).

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het online registratieformulier.

Meer weten?

Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Google+ Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina via WhatsApp

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '755' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten