Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Bijeenkomst Zorgverbeteraars in de langdurige zorg

Maak kennis met zorgverbeteringen en laat u inspireren.

Vilans organiseert op donderdag 13 november de gratis bijeenkomst ‘Zorgverbeteraars in de langdurige zorg’. Vilans organiseert deze in samenwerking met ActiZ, Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN), LOC zeggenschap in zorg, Ieder(in) en Zorginstituut Nederland.

Kwaliteitsverbetering

Tijdens de bijeenkomst staan de verbeterprojecten centraal die de afgelopen drie jaar deelnamen aan de Jenneke van Veen Verbeterprijs. Deze prijs, vernoemd naar oud-hoofdinspecteur Jenneke van Veen van IGZ, richt zich op kwaliteitsverbeteringen in de langdurige zorg. 30 zorgverbeteraars informeren u over de verbetertrajecten en waarom deze succesvol zijn. Ook geven ze tips over hoe u zelf een verbetertraject kunt aangaan.

U maakt tijdens de bijeenkomst niet alleen kennis met de kwaliteitsverbeteringen in de langdurige zorg, maar ook hoe u zelf de zorg verbetert. Vilans presenteert haar stappenplan ‘In tien stappen van project naar effect!’ en Zorginstituut Nederland legt uit hoe een verbeterproject als ‘good practice’ in de kwaliteitsbibliotheek wordt opgenomen.

Voor wie?

De bijeenkomst ‘Zorgverbeteraars in de langdurige zorg’ is bedoeld voor kwaliteitsmedewerkers, beleidsmedewerkers en zorgmedewerkers van organisaties in de VVT- en gehandicaptensector.

Waar en wanneer?

Het definitieve programma volgt later, maar Vilans nodigt u nu alvast uit voor de bijeenkomst op donderdag 13 november van 12.30 tot 16.30 uur in Huize het Oosten te Bilthoven.

Kosten

Deelname is gratis.

Meer informatie en aanmelden

Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Google+ Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina via WhatsApp
Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten