Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Congres Vrijheidsbeperkende maatregelen en onvrijwillige zorg

Wat valt er eigenlijk precies onder vrijheidsbeperkende maatregelen en welke alternatieven bestaan er?

Vrijheidsbeperking in de zorg komt nog vaak voor. Het terugdringen van vrijheidsbeperkende maatregelen blijkt in de praktijk lastig te zijn, vaak zijn de maatregelen bedoeld om de cliënt te beschermen. Toch voelen deze maatregelen vaak aan als straf. Tijdens het congres 'Vrijheidsbeperkende maatregelen en onvrijwillige zorg', wordt aandacht geschonken aan hoe u situaties kunt voorkomen die om vrijheidsbeperking vragen. Wat valt er eigenlijk precies onder vrijheidsbeperkende maatregelen en welke alternatieven bestaan er? Dit congres biedt u handvatten om zelf aan de slag te gaan en meer aandacht te krijgen voor zorg zonder vrijheidsbeperkende maatregelen.

Wanneer

Maandag 2 februari 2015.

Waar

De Werelt in Lunteren.

Voor wie

Dit congres is bedoeld voor zowel beleidsmakers en managers, maar ook voor professionals uit de langdurende zorg.

Programma

Het programma is opgedeeld in 23 inspirerende (workshop)sessies. Diverse sprekers van organisaties die actief zijn in het terugdringen van vrijheidsbeperkende delen hun ervaringen met u.

Marjolein van Vliet verzorgt namens Vilans een workshop over 'Alternatieven voor vrijheidsbeperkende maatregelen'. Tijdens deze workshop leert u hoe u vrijheidsbeperking kunt terugdringen in uw organisatie. Daarnaast krijgt u inzicht in de verschillende instrumenten en mogelijke toepassingen binnen uw organisatie. 

Kosten

€ 340,-.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via de website van Studie Arena.

Meer weten?

Marjolein van Vliet verzorgt een workshop 'Alternatieven voor vrijheidsbeperkende maatregelen'. Bekijk het thema vrijheidsbeperking.

Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Google+ Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina via WhatsApp

Wij horen graag uw mening. Laat uw reactie achter.

Wilt u een link invoegen in de tekst? Zet deze tussen [].
Voorbeeld: [www.vilans.nl].

We willen graag weten met wie we in gesprek gaan, daarom vragen wij uw naam en e-mail. Uw e-mailadres zal niet online geplaatst worden.

Plaats het getal '208' in onderstaand controle veld.

Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten