Twitter
Facebook
LinkedIn
Google+
E-mail

Leveranciersbijeenkomst Omaha System

Er wordt samen met 25 zorgorganisaties gewerkt aan een landelijke professionele standaard.

De maatschappelijke gezondheidszorg is in ontwikkeling. Er wordt samen met 25 zorgorganisaties gewerkt aan een landelijke professionele standaard, in eerste instantie gericht op de (wijk)verpleging. De organisaties lopen warm voor Omaha System als classificatie.

Omaha System Support Europe organiseert op 25 november 2014 een eerste bijeenkomst specifiek voor softwareleveranciers waarin de inhoud van het Omaha System wordt toegelicht. Ook wordt stil gestaan bij het vervolgtraject. Het programma wordt verzorgd door Gé Klein Wolterink (ICT adviseur) en Nicole Koster (Omaha System Support Europe).

Datum

Dinsdag 25 november 2014 in de ochtend.

Locatie

Markelo.

Voor

Softwareleveranciers in de zorg- en welzijnssector (maximaal 2 personen per softwareleverancier).

Aanmelden

Stuur een e-mail met uw contactgegevens en het aantal personen naar rvb@vilans.nl o.v.v. Aanmelding bijeenkomst Omaha & ICT.

Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Google+ Deel deze pagina via E-mail Deel deze pagina via WhatsApp
Mantelzorger en oudere dame lezen een krant

Contact

030 789 23 00

Bezoekadres

Catharijnesingel 47
Postbus 8228
3503 RE Utrecht

Routebeschrijving

Volg ons op

LinkedIn
toggle_closeSluit

Top

vilans.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. melding sluiten